Taal actief 5 voor de chr. school

Hartelijk welkom op de bestelpagina van ‘Taal actief 5 voor de chr. school’. De SLRO is erg dankbaar dat deze nieuwe taalmethode nu voor de groepen 4 t/m 7 beschikbaar is voor het christelijk basisonderwijs (groep 8 volgt z.s.m.).

‘Taal actief 5 voor de christelijke school’ is de christelijk versie van de lesmethode ‘Taal actief 5’ van Malmberg, een methode die kinderen stimuleert om actief met taal en spelling aan de slag te gaan. Uitgever Groen Educatief heeft – samen met een team van reviseurs bestaande uit leerkrachten van christelijke basisscholen en adviseurs van Driestar Educatief en  KOC Dienstendeze methode passend gemaakt voor de christelijke school. De SLRO is vanaf het begin betrokken geweest en heeft een bijdrage geleverd aan uitgangspunten en inhoud. In ‘Taal actief 5 voor de christelijke school’ is niet alleen het papieren lesmateriaal, maar ook het digitale lesmateriaal aangepast.

Voor meer informatie over ‘Taal actief 5 voor de chr. school’ – inclusief demo’s, handleidingen en aanvullende materialen – verwijzen we u naar de productpagina van ‘Taal actief 5 voor de chr. school’. Ook is er een Informatiebrochure beschikbaar die u hier kunt inzien of downloaden. Wilt u de Informatiebrochure per post ontvangen? Stuur dan een mail naar info@slro.nl
U kunt ook vrijblijvend een zichtzending aanvragen. In een zichtzending vindt u een weergave van deze methode qua inhoud, vormgeving en materiaal.

Hieronder kunt u voor uw school uw bestelling plaatsen. U kunt kiezen uit diverse pakketten en materialen, die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen.