Nieuws

Leestijd: 5 minuten

Een lesmethode inzetten voor besteding NPO gelden?

In schooljaar 2021-2022 krijgt elke school per leerling veel geld voor een eigen schoolprogramma. Daarvoor kunt u doelen formuleren om – met het extra geld uit het Nationaal Programma Onderwijs – passende, kansrijke interventies uit te voeren binnen uw schoolprogramma in 2021-2022.  Hiervoor is een menukaart  gepubliceerd. 

06-07-2021Nieuws
Leestijd: 2 minuten

Doordenking eigen leerstof (N.J. Teerds)

Het is goed dat er een stichting is (Stichting Leermiddelenontwikkeling voor het Reformatorisch Onderwijs, SLRO) die zorg draagt voor de ontwikkeling van verantwoorde leermiddelen voor het christelijk basisonderwijs op reformatorische grondslag.

17-06-2021Nieuws
Leestijd: 3 minuten

Vernieuwde Wonderlijk Gemaakt voor basisonderwijs

De christelijke methode Wonderlijk gemaakt voor het basisonderwijs is volledig vernieuwd, geactualiseerd en gedigitaliseerd. Want relationele en seksuele vorming blijft relevant. Afgestemd op hun leeftijd leren kinderen over seksualiteit en hun lichaam, geschapen door de Heere God.

14-06-2021Nieuws
Leestijd: 1 minuten

SLRO-logo beeldt Kompas, Visie en Verbinding uit

De activiteiten van de SLRO varen op het kompas van Gods Woord, worden geïnitieerd vanuit een christelijke onderwijsvisie en brengen verbinding tot stand tussen scholen en uitgevers. Het logo beeldt op subtiele wijze zowel het Kompas, de Visie als de Verbinding uit.

07-05-2021Nieuws