Opgeleverd: Digitaal platform reformatorische leermiddelen voor het PO

De SLRO heeft budget vrijgemaakt om een interactief digitaal platform te bouwen. Het is als het ware een database waar alle leermiddelen, die in het christelijk-reformatorisch Primair Onderwijs in gebruik zijn, in verwerkt worden.

Voordeel voor zowel school als uitgever

De SLRO wil het reformatorisch PO inzicht geven in de beste christelijke leermiddelen. Met dit digitale platform bieden we een enorme toegevoegde waarde voor zowel scholen als uitgevers.

Uitgevers

Uitgevers kunnen hun aanbod van leermiddelen up to date houden; bijvoorbeeld wanneer een methode vervangen wordt, of een vernieuwing ondergaat.
Ook kunnen ze een korte omschrijving van de methode toevoegen, zodat er voor ieder vak een volledig en overzichtelijk aanbod gepresenteerd wordt. Overigens zal het geen bestelplatform zijn.

Scholen

De scholen kunnen ieder afzonderlijk de in hun school gebruikte leermiddelen invoeren. Ook kan ingevoerd worden wanneer een methode vervangen moet worden.
In verband met de cyclische vervanging van leermiddelen op de scholen, biedt dit platform een helder inzicht omdat hierin ook inzage gegeven wordt in de cyclische vervanging bij de uitgevers.

Nieuwsgrierig?

Veel leermiddelen zijn al in het platform ingevoerd. Neem alvast een kijkje via www.slro.nl/leermiddelen

“We verwachten dat we dit platform in het najaar te kunnen lanceren.”

Scholen, kerken, ondernemers en particulieren

De SLRO juicht het van harte toe als scholen, kerken, ondernemers en particulieren willen bijdragen aan de realisatie van dit platform. Dat kan via Steun ons op deze website NL49 RABO 0363 6491 66 t.n.v. Stichting Leermiddelen Reformatorisch Onderwijs

Hebt u vragen, opmerkingen of tips? Dat kan via j.vreeken@slro.nl of via  06 517 58 522