Vakgroep

Aardrijkskunde, Begrijpend lezen, Geschiedenis, Natuur- en techniek, Rekenen, Spelling, Taal, Verkeer

Revisie

over 4 jaar (2028)

Groep

2 t/m 8

Waardering

Gebruik

7% van de aangesloten scholen

Junior Einstein

Serieus oefenen voor alle vakken van de basisschool. Junior Einstein biedt voor groep 2 t/m 8 een online leer- en oefenomgeving voor alle vakken van de basisschool.

Junior Einstein biedt een online leer- en oefenomgeving voor alle vakken van de basisschool. Het aanbod bevat honderdduizenden opgaven voor groep 2 tot en met 8. Bovendien is er heel veel uitleg met video’s en uitlegartikelen. Zo kunnen kinderen serieus oefenen op hun eigen niveau en grote vooruitgang boeken in hun kennis en vaardigheden.
Junior Einstein maakt je wijs.

Enorm aanbod aan opgaven voor elk niveau

De websites bevatten meer dan 500.000 vragen. Van heel makkelijke vragen voor begin groep 2 tot extreem ingewikkelde vraagstukken voor groep 8 – en alles daartussenin. Allemaal ingedeeld in duidelijke categorieën en moeilijkheidsgraad per groep. Zo kun je altijd op je eigen niveau oefenen en goede resultaten halen.

Het kan best lastig zijn om te kiezen wat je gaat oefenen, er zijn tenslotte enorm veel onderwerpen en opdrachten op onze sites. Daarom is de weektaakmodule gemaakt. Met de weektaak kun je iedere week oefeningen klaar zetten, precies op niveau toegesneden.

Werkbladen, uitlegkaarten en ander materiaal

Met een oefenpakket kun je niet alleen online oefeningen maken. Je krijgt ook toegang tot duizenden downloadbare bestanden in pdf-formaat. Werkbladen, schrijfbladen, letterkaarten, uitlegkaarten. Met een betaald oefenpakket kun je maximaal 5 werkbladen per dag downloaden.

Methode ontwikkelaar

Junior Einstein BV

Uitvoering

volledig digitaal