Vakgroep

Biologie, Natuur- en techniek, Techniek

Revisie

over 1 jaar (2025)

Groep

5 t/m 8

Waardering

Gebruik

12% van de aangesloten scholen

Naut

Naut bestaat uit de vakken biologie, natuurkunde en techniek. Er is ook aandacht voor scheikunde, wereld en heelal, milieu en duurzaamheid. Naast de 21e eeuwse vaardigheden leren kinderen ook specifieke vakvaardigheden, zoals ecologisch denken en systeemdenken.

Daarom Naut Meander Brandaan
In elke les leren kinderen kennis en vaardigheden. Die passen ze direct toe in de opdracht aan het eind van elk thema: de Uitdaging. Deze combinatie van leren én doen zorgt voor een hoger leerrendement.

Kennis blijft belangrijk. Vaardigheden helpen om die kennis doelgericht in te zetten. De unieke leerlijn 21e eeuwse vaardigheden zorgt ervoor dat je de kinderen de juiste bagage meegeeft voor een soepele overstap naar het voortgezet onderwijs.
Met Naut Meander Brandaan werk je op de basisschool zoals jij dat wilt. Kies voor een vakgerichte aanpak of verbind de vakken met 8 geïntegreerde wereldoriëntatiethema’s. Je kiest op elk moment de manier die bij je past.

Methode ontwikkelaar

Malmberg

Website

www.malmberg.nl

Uitvoering

papier en digitaal

Reviews

12% van de aangesloten scholen bij de SLRO gebruikt Naut bij Biologie. Gemiddeld geven zij als waarderingscijfer 3,8 sterren.

Fijne methode, het is seculier, maar wel goed toepasbaar binnen een (refomatorisch-) christelijke school. 21 eeuwse vaardigheden komen er in voor, duidelijke handleiding etc.

Meer leermiddelen

Wijzer! Natuur- en Techniek

Biologie, Natuur- en techniek, Techniek

3,5
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 2 jaar (2026)
Groep: 5 t/m 8
Gebruik: 9% van de scholen
Meer Biologie leermiddelen