Vakgroep

Engels

Revisie

over 9 jaar (2030)

Groep

1 t/m 8

Waardering

Gebruik

50% van de aangesloten scholen

Holmwood’s

Wil je dat leerlingen goed Engels leren en de taal vloeiend leren spreken? Dan zit je goed bij Holmwood’s. Als talenspecialist hebben wij een doorgaande leerlijn ontwikkeld vanaf groep 1 tot en met het einde van het voortgezet onderwijs of MBO.

Wij geloven in ‘leren door te doen’. De leerlingen krijgen veel input, oefenen zelfstandig en met de originele werkvormen én materialen in de klas is het actief gebruik van Engels gegarandeerd. Blended learning dus. Bekijk wat wij voor uw schooltype en uw leerlingen of studenten kunnen betekenen.

Groep 1 t/m 4

Met Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Per leerjaar zijn er vijf thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards. Onze overzichtelijke handleidingen leiden u ook rond door de spellen, liedjes en audioverhalen op het digibord.

Groep 5 t/m 8

Tweens is een avontuurlijke methode Engels vanaf groep 5. Online werken de leerlingen op hun eigen niveau en tempo en in de klassen werken zij met adventure books. Duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast. Tweens is de ideale combinatie tussen boeken en online!

 

Methode ontwikkelaar

Holmwood's onderwijs

Uitvoering

papier en digitaal

Reviews

50% van de aangesloten scholen bij de SLRO gebruikt Holmwood’s bij Engels. Gemiddeld geven zij als waarderingscijfer 3,5 sterren.

Tweens i.c.m. Kids. Prachtige adaptieve leerlijn waar kinderen goed Engels leren, zonder druk van eigen vaardigheid van leerkrachten. Optimaal inzicht in ontwikkeling!
De identiteit is wat verschoven in de laatste jaren, maar het blijkt mogelijk om bepaalde beeldfragmenten te deactiveren.
Voor het luisteren en lezen van Engels goed. Identiteit niet altijd passend.
Prima methode Engels
werken er sinds schooljaar 2021-2022 mee, later in te vullen

Meer leermiddelen

My name is Tom

Engels

3
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 1 jaar (2022)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 35% van de scholen

Stepping Up

Engels

3,5
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 5 jaar (2026)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 23% van de scholen

Join in

Engels

0
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 6 jaar (2027)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 0% van de scholen
Meer Engels leermiddelen