Vakgroep

Engels

Revisie

over 6 jaar (2030)

Groep

1 t/m 8

Waardering

Gebruik

39% van de aangesloten scholen

Holmwood’s Kids en Tweens

Wil je dat leerlingen goed Engels leren en de taal vloeiend leren spreken? Dan zit je goed bij Holmwood’s. Als talenspecialist hebben wij een doorgaande leerlijn ontwikkeld vanaf groep 1 tot en met het einde van het voortgezet onderwijs of MBO. Daarnaast bieden we met English Essentials een pakket met oefenmateriaal Engels.

Wij geloven in ‘leren door te doen’. De leerlingen krijgen veel input, oefenen zelfstandig en met de originele werkvormen én materialen in de klas is het actief gebruik van Engels gegarandeerd. Blended learning dus. Bekijk wat wij voor uw schooltype en uw leerlingen of studenten kunnen betekenen.

Doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8

Kids sluit naadloos aan op Tweens. Een combinatie van beide zorgt voor een doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8 en verder. Met Kids krijgen de leerlingen alle vocabulaire aangeboden die in het eerste level van Tweens zit. Vandaar dat leerlingen die met Kids hebben gewerkt doorstromen naar het tweede level van Tweens.

Kids Groep 1 t/m 4

Met Kids leren de leerlingen van groep 1 t/m 4 spelenderwijs de basis van het Engels. Per leerjaar zijn er vijf thematische prentenboeken met bijbehorende handleidingen en flashcards. Onze overzichtelijke handleidingen leiden u ook rond door de spellen, liedjes en audioverhalen op het digibord.

Tweens groep 5 t/m 8 online + books

Tweens vanaf groep 5 is een avontuurlijke methode Engels. Online werken de leerlingen op hun eigen niveau en tempo en in de klassen werken zij met adventure books. Duidelijke handleidingen geven u inspiratie en houvast. Tweens is de ideale combinatie tussen boeken en online!

Kenmerken

  • Spelenderwijs
  • Thematisch
  • Concreet materiaal
  • Veel herhaling
  • Suggesties voor verrijking
  • Digibord

 

Extra materialen

Met onze extra materialen kunnen de leerlingen zelfstanding en samenwerkend aan de slag. Uitdagende puzzels, doolhoven en woordzoekers zijn enkele voorbeelden van werkbladen. Per prentenboek beschikt u over vijf verschillende werkbladen die u kunt downloaden. Daarnaast zijn mini-flashcards te printen zodat leerlingen alleen of in groepjes het spel memory kunnen spelen of een van de andere opdrachten die in de handleiding staan beschreven.

 

 

Methode ontwikkelaar

Holmwood's onderwijs

Uitvoering

papier en digitaal

Reviews

39% van de aangesloten scholen bij de SLRO gebruikt Holmwood’s Kids en Tweens bij Engels. Gemiddeld geven zij als waarderingscijfer 4,0 sterren.

Prachtige methode, zit goed in elkaar
Tweens is een mooie combinatie van les, online oefenen en woordjes leren.
De identiteit is wat verschoven in de laatste jaren, maar het blijkt mogelijk om bepaalde beeldfragmenten te deactiveren.
werken er sinds schooljaar 2021-2022 mee, later in te vullen
Mooie methode met online-programma. Makkelijk en handig in gebruik. In de bovenbouw wordt het vooral gebruikt als huiswerk.

Meer leermiddelen

My name is Tom

Engels

3,5
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 6 jaar (2030)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 30% van de scholen

Stepping Stones Junior

Engels

4
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 4 jaar (2028)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 8% van de scholen
Meer Engels leermiddelen