Informatiebijeenkomst Nieuwsbegrip 24 november 2022

Vind je het belangrijk dat jouw leerlingen goed leesonderwijs krijgen? Kom dan op donderdagavond 24 november om 19.30 uur naar Apeldoorn en laat je bijpraten over de verschillende gebruiksmogelijkheden van Nieuwsbegrip.

Wat?

De CED-Groep (uitgever van Nieuwsbegrip) heeft aan de SLRO gevraagd om medewerking te verlenen aan een Informatiebijeenkomst Nieuwsbegrip, waar de verschillende gebruiksmogelijkheden van Nieuwsbegrip uitgelegd zullen worden.
Nieuwsbegrip biedt actuele lessen voor begrijpend lezen, voortgezet technisch lezen, woordenschat, schrijven, fictielezen en contextrekenen.
Daarnaast biedt Nieuwsbegrip nog allerlei ander lesmateriaal.
Tijdens deze bijeenkomst zal er aandacht zijn voor de verschillende lesonderdelen en extra materialen van Nieuwsbegrip.

Waarom?

Voor het christelijk-reformatorisch onderwijs is het belangrijk om te weten hoe die verschillende lesonderdelen en extra materialen ingezet kunnen worden op een moment dat er gezocht wordt naar een alternatief voor het reguliere Nieuwsbegripaanbod in een bepaalde week.

Wie?

De bijeenkomst zal verzorgd worden door Dineke de Groot. Zij is werkzaam als auteur van Nieuwsbegrip en is ook adviseur en trainer van het programma.

Wanneer?

Donderdagavond 24 november om 19.30 uur

Waar?

Jacobus Fruytier scholengemeenschap (locatie Apeldoorn)
Anklaarseweg 71
7316 MB  Apeldoorn

Aanmelden

Aanmelden kan via info@slro.nl