Vakgroep

Engels

Revisie

over 3 jaar (2027)

Groep

5 t/m 8

Waardering

Gebruik

6% van de aangesloten scholen

Big English

Big English is met name geschikt voor scholen die vroeg met Engels beginnen: vvto, tpo en internationale scholen. Voor groep 1 tot en met groep 4 hebben we de digitale methode iPockets.

Big English besteedt niet alleen aandacht aan het ontwikkelen van Engelse vaardigheden, er is ook aandacht voor het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden. De methode bevat duidelijk gestructureerde vakoverstijgende lessen. Ze leren dingen over de wereld om hen heen, over andere culturen en maken kennis met vakken als biologie, aardrijkskunde en wiskunde. Ze leren bovendien kritisch denken, ontwikkelen hun creativiteit en leren zaken te onderzoeken.
De methode stimuleert hun sociale ontwikkeling en bevordert de onderlinge samenwerking en het respect voor elkaar. Kinderen leren het best als ze op verschillende manieren kunnen leren. Daarom worden ze in Big English gestimuleerd om in het Engels te zingen, te discussiëren en rollenspellen te spelen. Kortom, elk kind kan zijn sterke kant laten zien.

Hoe werkt u met Big English?

iPockets en Big English bieden een doorlopende leerlijn. In groep 5 begin je met Big English niveau 1. Daarna werk je door tot en met Big English 4 in groep 8. Voor tpo-scholen en internationale scholen hebben we ook Big English 5 en 6.

Methode ontwikkelaar

Pearson

Website

www.pearson.com

Uitvoering

papier en digitaal

Meer leermiddelen

Holmwood’s Kids en Tweens

Engels

4
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 6 jaar (2030)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 40% van de scholen

Take it easy

Engels

3,5
Uitvoering: papier en digitaal
Revisie: over 4 jaar (2028)
Groep: 1 t/m 8
Gebruik: 11% van de scholen

iPockets

Engels

3,5
Uitvoering: volledig digitaal
Revisie: over 4 jaar (2028)
Groep: 1 t/m 3
Gebruik: 3% van de scholen
Meer Engels leermiddelen